logo Olde Veste
Wedstrijdverslag dd 8 april 2017 Olde Veste JO13-1-Be Quick Dokkum JO13-1

Wedstrijdverslag dd 8 april 2017 Olde Veste JO13-1-Be Quick Dokkum JO13-1

Nieuwsbericht

Na 2 verlieswedstrijden op rij moeten we vandaag voor eigen publiek wat recht zetten. We spelen tegen Be Quick uit Dokkum. Staan onderaan met FVC. Tijdens wedstrijdbespreking wordt niet zoveel gezegd. Hup de wei in en maak er een mooie pot van. Tijdens warming up blijkt dat Aidan niet kan spelen en naast een geblesseerde Jordi houden we nu nog 2 wissels over. De wedstrijd begint. We beginnen heel slap, geen duels, overal te laat. Lange ballen, laten we daar nou net niet goed in zijn. Pas na 6e minuut 1e kans. Lange bal van Hielke over de verdediging richting Igo. Die over schiet. 7e minuut combinatie Igo, Max en Max die voorzet, Yvar Lem kan de bal net raken maar keeper van be Quick red. Pass van Yvar Lem op Hielke, mooie aanname, schot gaat net naast. 10e minuut alweer en een actie van Igo aan de zijkant, diep op Hielke maar helaas net te hard. Dribbel van Max over het middenveld en een pass op Chanel, Chanel kapt naar binnen en schiet net naast. 12e minuut Hielke op Yvar Lem en weer het schot net naast. We hebben het vizier nog niet helemaal scherp staan. Dan vangt Max de bal op het middenveld op en dribbelt op tot ca. 21 meter en neemt de bal op de pantoffel over de keeper bijna in de kruising, 1-0! Een terechte voorsprong, met helaas nog niet oogstrelend voetbal. 15e minuut schot van Hielke wordt over getikt door de keeper. Uit de hoekschop komt niets. 23e minuut, aanval van Be Quick die gevaarlijk dreigt te worden maar gelukkig kan Max herstellen, resultaat is hoekschop voor Be Quick. Hier komt verder geen gevaar uit. We voetballen de 1e helft uit geen echte kansen meer. Dan fluit de scheidsrechter en zoeken we teleurgesteld de kleedkamer op. Dit is niet wat we hadden verwacht!

2e helft begint, Richie op Chanel op Igo, voorzet en Yvar Lem legt terug op Stijn, schot is net te zacht. 33e minuut, balverlies achterin en Be Quick 1 op 1 met Damian, maar Damian red! 39e minuut druk van Olde Veste, balwinst en Chanel wordt ingespeeld. Overtreding op Chanel, vrije trap op rand 16. Shimon neemt deze maar in de muur. 40e minuut gerommel achterin maar Oliver grijpt in en voorkomt een gelijke stand. 47e minuut pass van Chanel op Igo, voorzet wordt verwerkt tot hoekschop. Hoekschop van Max precies op het hoofd van Yvar Lem die hard inkopt maar de keeper staat op de juiste plek. In de 56e minuut een schot van Be Quick maar deze gaat voorlangs. 57e minuut kans voor Be Quick in de 5 meter bal springt hoog op maar Damian pakt klemvast. In de 60e minuut komen we er gevaarlijk uit, bal op links lang op Yvar Bruisn en die haalt verwoestend uit, 2-0! Even later fluit de goed leidende scheidsrechter af. Een terechte 2-0 overwinning maar niet met oogstrelend voetbal.

Volgende week uit naar FVC en dan een paar weken rust. 6 mei de laatste thuiswedstrijd tegen HFC uit Hoogkerk.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top