logo Olde Veste
Geslaagd vier tegen vier toernooi bij Olde Veste

Geslaagd vier tegen vier toernooi bij Olde Veste

Nieuwsbericht

 

Op woensdagmiddag 10 mei ging om 14.30 uur het tweede 4 tegen 4 toernooi van start voor leerlingen van de basisscholen voor de groepen 3 tot en met 6.

 

Uitgenodigd waren de scholen in de stad Steenwijk en Steenwijkerwold. Spontaan kwamen een drietal aanmeldingen van een school uit Oldemarkt.

In totaal 137 deelnemers, jongens en meisjes verdeeld in 29 teams gingen op 6 wedstrijdvelden met veel enthousiasme van start.

Prachtige weersomstandigheden, veel ouders en opa en oma’s rondom het veld aanwezig.

Bij dit toernooi gaat het vooral om het plezier van het kind. Geen echte spelregels , dat kunnen de voetballers in de meeste gevallen zelf goed invullen.

Bij elk veld waren wel 2 spelbegeleiders van de sportklas van Eekeringe die erop toe zagen dat alles goed en sportief verliep.

Deelnemende teams hadden prachtige namen verzonnen zoals: De Gangsters, Oranje Winners, Vliegende Hollanders of De Pythons etc.

Meedoen was belangrijker dan winnen. Elke deelnemer kreeg een vaantje en voor de teams waren bekers ter beschikking gesteld door een 4 tal sponsoren. Daarnaast is er geïnvesteerd in nieuwe materialen zoals doeltjes en ballen.

De sponsoren waren: Kornelis, HZ Reiniging en Onderhoud ( Henry Zomerdijk) Goals for Kids en Bijzonder Druk. Deze laatste sponsor heeft op zeer fraaie wijze de pamfletten en programmaboekjes weer verzorgd. Allen hartelijk dank voor uw medewerking.  

Voorzitter William Smit deelde namens de organisatie de prijzen uit en hoopt dat volgend jaar alle steenwijker scholen meedoen aan dit evenement.

De kantinecommissie van Olde Veste wordt dank gezegd voor haar medewerking deze middag.

De foto's van deze middag zijn gemaakt door Klaas Brinkman en zijn HIER te zien.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top