logo Olde Veste
NACOMPETITIE Olde Veste – Oranje Nassau 23 MEI

NACOMPETITIE Olde Veste – Oranje Nassau 23 MEI

Nieuwsbericht

Olde Veste – Oranje Nassau, regelmatig al het afficche de laatste jaren geweest voor de competitie in de eerste klasse E. Vandaag is het de wedstrijd die er toe doet om voor Olde Veste verder te komen in de weg naar de Hoofdklasse, en voor Oranje Nassau voor het behoud van de Hoofdklasse.

Door de resultaten van de 2 voorgaande wedstrijden WHC-OV 2-2 en ON-WHC 1-1 betekent een overwinning van een van de beide teams dat deze doorgaat in de race en de beslissingswedstrijd tegen de poulewinnaar 3 gaat voetballen. Een gelijkspel betekent na afloop elfmeterschieten. Wint ON deze dan zijn zij door, wint OV de serie dan bepaald het lot wie van de drie doorgaat.

Supporters genoeg redenen om ons vlaggenschip met man en macht te ondersteunen als twaalfde man. Laat u horen, zodat met veel passie en strijd de wedstrijd gespeeld gaat worden.

Het arbitrale trio deze avond zal bestaan uit de heer G. Gils en zijn assistenten de heren M.A. Bronts en R.J.H. Vissers.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top