logo Olde Veste
Poule-indeling COR BAKKER TOERNOOI bekend

Poule-indeling COR BAKKER TOERNOOI bekend

Nieuwsbericht

Zaterdag 3 juni gaat voor de 9e keer het Cor Bakker Toernooi van start bij onze voetbalvereniging. Dit toernooi is niet zomaar een voetbaltoernooi.
Het heeft 2 functies. Enerzijds de sportieve kant en aan de andere kant het besef dat er ook kinderen zijn die niet zo kunnen sporten en die we graag willen helpen.
Zo kunnen wij als GOAL4KIDS een steentje bijdragen aan het KIKA fonds.

GOAL4KIDS zet zich ook in voor kinderen die niet kunnen sporten. Wij organiseren voor hen evenementen en willen hen hiermee iets extra’s bieden op sportief gebied. De donaties van GOAL4KIDS gaan naar kinderen die het ‘net iets minder hebben’ dan andere kinderen. Dit kan komen door een handicap, of doordat er geen sportieve elementen in de buurt zijn waar de kinderen wonen, omdat de sport op een erg laag pitje staat of omdat er simpelweg geen geld voor is. Wij proberen daar te helpen waar dat nodig is.

We hebben dit jaar opnieuw 16 teams ! Onderstaand de poule-indeling :

 

 

 

 Op dit moment wordt druk gewerkt aan het speelschema. Zodra dit definitief is, zal dit gepubliceerd worden in het programmaboekje en op de speciale pagina voor dit toernooi op deze site : http://archief.oldeveste.com/agenda/toernooien/cor-bakker-toernooi/

Deel dit bericht

share op facebook  
Top