logo Olde Veste
Olde Veste 4 zoekt versterking

Olde Veste 4 zoekt versterking

Nieuwsbericht

Het komende voetbalseizoen komt een nieuw vierde seniorenteam uit in de competitie. Een enthousiast team dat bestaat uit een mix van een aantal jongere spelers afkomstig uit de A-junioren aangevuld met een aantal geroutineerde spelers. Er wordt op de donderdagavond vanaf 20.30 uur getraind samen met het derde team. Het vierde team beschikt over een smalle basis van 13 spelers en dat is eigenlijk te krap.  We zijn daarom op zoek naar versterking van dit team. Heb je interesse om je voetbalschoenen (weer) aan te trekken en elke zaterdag weer een mooi potje te voetballen, meld je dan aan bij de bestuursgroep Voetbal (Theo Heegsma/Jaap Hielkema ) of bij de leider van het vierde, Gerben Epema.

Bestuursgroep Voetbal

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top