logo Olde Veste
Verslag Olde Veste Vrouwen 2

Verslag Olde Veste Vrouwen 2

Nieuwsbericht

Na een mooie start van de competitie met een 7-0 overwinning tegen de Blesse Vrouwen 1, vandaag een uitwedstrijd in Ruinen. Na het mooie weer van vorige week, was het vandaag het tegenovergestelde regen. Vandaag op doel Merith van MO17-1 en verder zijn wij compleet met het volledige team van 13 speelsters. Om 14.00 uur is de aftrap, de eerste 10 minuten is het even aftasten wat doet de tegenstander, deze is actief, en geeft ons weinig balbezit, verdedigend zijn ze beter. Ze laten ons niet het spel komen, zijn aan het spelen in kleine ruimtes en dit levert ons minder kansen op om bij het doel van Ruinen te komen. In de 22ste minuut kan Ruinen scoren, gevolgd door 5 minuten later het tweede doelpunt. Het lukt niet om het spel van vorige week op te pakken. Na de rust pakken wij de draad op en komt het spel van vorige week terug, combinatie spel, doorloopacties. Dan kan Sjadé doorbreken en maakt het spannend bij het doel maar kan toch de keepster voorbij spelen en scoort in de rechterhoek. Dit brengt de stand naar 2-1. Door ruimte in onze verdediging kan Ruinen doorbreken en maakt er 3-1 van. Door de regen is het veld niet prettig om op te spelen, af en toe glijden de speelsters uit. Door een corner genomen door Dagmar kan Lisette B de stand terugbrengen naar 3-2. Ons spel word beter, combinaties worden gemaakt, maar helaas kan Ruinen nog een keer scoren en word de eindstand 4-2. Supporters langs de lijn voor Olde Veste, bedankt voor de steun. Merith, bedankt dat je bij ons onder de lat wilde staan vandaag.

Opstelling: Merith, Kelly, Tanja, Lisette, Demy, Serife, Dagmar, Cynthia, Sjadé, Lisette B, Angela. Wissels: Martine, Aline en Nicole (de bank met de groene schoenen)

Assistent scheidsrechter: Sander.

Begeleiding: Patricia, Lilian, Tjitske

Volgende week een thuis wedstrijd tegen de Weide Vrouwen 2 om 12.15 uur.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top