logo Olde Veste
Verslag WINTERTOERNOOI JO9 en JO11

Verslag WINTERTOERNOOI JO9 en JO11

Nieuwsbericht

Ondanks het onstuimige weer in de afgelopen week, heeft op 20 januari 2018 het d’Olde Veste ’54 wintertoernooi plaatsgevonden voor de JO9-1 en de JO11-1.Bij de JO9-1 hebben er 8 teams gestreden om de prijzen. Uiteindelijk heeft sv Urk de 1ste prijs gewonnen na een zinderende finale tegen FVC. Na de reguliere speeltijd stond het nog gelijk en uiteindelijk werd de penalty reeks gewonnen door sv Urk. DESZ speelde om de 3de/4de plaats tegen Flevo Boys welke door DESZ met 2-1 werd gewonnen.

Bij de JO11-1 hebben er ook 8 teams om de prijzen gestreden. Net als bij de JO9-1 werd de finale gespeeld tussen sv Urk en FVC. Ook hier werd de finale door sv Urk gewonnen met een 1-0 uitslag. De 3de prijs is gewonnen door SC Genemuiden die met  5-1 wonnen van FC Meppel.

Het was een gezellig en goed bezocht toernooi. Via deze link kunt u de foto's zien.

Wij willen alle spelers, leiders, ouders en vrijwilligers danken voor hun aanwezigheid en kijken uit naar de volgende editie van het wintertoernooi in 2019.

Met sportieve groet,

Hans van der Loos & Johan Dolstra

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top