logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste – Oranje Nassau

Voorbeschouwing Olde Veste – Oranje Nassau

Nieuwsbericht

Zaterdag 27 januari 2018 is op ons sportpark de competitiewedstrijd v.v. d’Olde Veste ’54 tegen c.v.v. Oranje Nassau.

Dit is de 13de wedstrijd van de competitie tegen het honderdjarige c.v.v. Oranje Nassau. Een oude bekende, die afgelopen jaar speelde in de Hoofdklasse na het kampioenschap in het seizoen 2015-2016. Dit jaar weer verblijvend in de Eerste Klasse E. Een degradatie brengt meteen met zich mee dat Oranje Nassau te maken kreeg met spelerwisselingen. Het seizoen verloopt met wisselende resultaten en momenteel staan ze met een puntentotaal van 16 punten op de 7de plek. Dus een tweetal punten achter ons team dat de 5de plek bezet op dit moment.

Het zal vandaag interessant worden om te zien welk team het beste uit de winterstop komt. Want beide ploegen zullen graag 3 punten aan het totaal willen toevoegen om in de flow te komen voor betere resultaten dan dat ze voor de winterstop hebben laten zien.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Van Dijk, en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren S. Degirmenci en M.T. de Leest

De pupil van de week is Bjorn Broekman van JO11-7

Deel dit bericht

share op facebook  
Top