logo Olde Veste
Marco de Grip ook volgend seizoen trainer Olde Veste-2

Marco de Grip ook volgend seizoen trainer Olde Veste-2

Nieuwsbericht

Marco de Grip is ook het komend voetbalseizoen (2018-2019) trainer van het tweede team van v.v. d’Olde Veste ’54. De Grip traint het team nu voor het tweede jaar en was het afgelopen seizoen bijzonder succesvol. Het elftal werd kampioen van de reserve hoofdklasse en bovendien winnaar van de bekercompetitie. Dit seizoen is het team flink verjongd. Ook nu zijn de prestaties weer prima, al zit een herhaling van het kampioenschap er dit keer waarschijnlijk niet in. 

De Grip: “Ik wil er nog graag een jaar aan vastknopen. We hebben een leuk team met veel jonge talentvolle spelers waar nog heel veel rek in zit. Een aantal van deze spelers heeft zeker de potentie om de stap te maken naar het eerste elftal. Ik wil graag mijn best doen om ze hierbij te helpen”. 

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top