logo Olde Veste
Olde Veste en vv Steenwijk breiden huidige samenwerking uit

Olde Veste en vv Steenwijk breiden huidige samenwerking uit

Nieuwsbericht

De samenwerking tussen Olde Veste en vv Steenwijk wordt uitgebreid met keeperstraining voor de jeugd. Bij Olde Veste was er een vacature ontstaan voor de niet selectie keepers in de junioren teams. Keeperstrainer Albert Dolstra van vv Steenwijk is bereid gevonden om, naast de keepers die hij al trainde, deze vacature voor de komende maanden te gaan invullen. Bij Olde Veste houden Tom Holleboom, selectie keepers, Johan Veldhuis en Jarno Knoops zich bezig met het trainen van keepers. In het nieuwe seizoen zal Ron Knoops hier ook weer deel van gaan uitmaken. 

Met deze vorm van samenwerking streven we ernaar dat alle jeugdkeepers van beide verenigingen de mogelijkheid krijgen om zich door te ontwikkelen. 

Namens de beide jeugdafdelingen

Arjan Vroklage/ Johan Dolstra

Deel dit bericht

share op facebook  
Top