logo Olde Veste
Rein Werumeus Buning terug bij v.v. d’ Olde Veste ’54

Rein Werumeus Buning terug bij v.v. d’ Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Rein Werumeus Buning voetbalt volgend seizoen weer voor Olde Veste. Werumeus Buning maakte in 2014 de overstap naar 3e divisie club ONS Sneek. Zijn overgang was destijds voor niemand een verrassing omdat de centrale verdediger wekelijks tot de uitblinkers van Olde Veste behoorde.

Maar met ingang van het nieuwe seizoen is de 28 jarige verdediger dus weer aan de Parallelweg te zien. Rein: “Ik heb veel zin om weer voor Olde Veste te gaan spelen. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een positieve bijdrage kan leveren aan het succes van Olde Veste. Ook vind ik het erg leuk om weer met mijn vrienden te kunnen spelen. Een groot aantal jongens uit de selectie ken ik nog. Bovendien voelt het goed om weer in Steenwijk te gaan voetballen”. De nieuwe trainer Willem Lanjouw is zeer tevreden over de komst van Werumeus Buning: “We zijn blij dat we een speler met 3e divisie ervaring in onze selectie krijgen. We hebben een groep met veel jonge jongens en een ervaren speler als Rein kan daarbij heel belangrijk zijn”.

Olde Veste is blij met de komst van Rein en we wensen hem veel succes.

Bestuursgroep Technische Zaken.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top