logo Olde Veste
Guido Wind en Dennis Donker nieuwe Hoofden Jeugdopleiding vv d’ Olde Veste’ 54.

Guido Wind en Dennis Donker nieuwe Hoofden Jeugdopleiding vv d’ Olde Veste’ 54.

Nieuwsbericht

Met ingang van het nieuwe seizoen volgen Guido Wind en Dennis Donker Geertjan de Grip op als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij Olde Veste. Na twee jaar deze rol te hebben vervuld, verlaat Geertjan Olde Veste. Hij gaat volgend seizoen meer activiteiten doen voor de KNVB. 

Vanwege het grote takenpakket is besloten de rol van HJO volgend seizoen niet bij één persoon te beleggen, maar onderscheid te maken in onder- en bovenbouw. Guido Wind wordt met ingang van het nieuwe seizoen Hoofd Jeugdopleiding van de bovenbouw. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor alle selectieteams in de leeftijdscategorie O15, O17 en O19. Guido blijft daarnaast trainer van de O19-1. Dennis Donker, nu nog trainer van O13-1, wordt met ingang van het nieuwe seizoen Hoofd Jeugdopleiding van de onderbouw en wordt daarmee verantwoordelijk voor de selectieteams in de leeftijdscategorie O13, O11 en O9. 

Trainers nieuwe seizoen

Ook de trainers voor de 1e jeugdteams zijn voor een groot deel bekend. Guido Wind blijft ook volgend seizoen trainer van de O19-1. De in Steenwijk wonende Willem Jan Talsma wordt de nieuwe trainer van de O17-1. Willem Jan heeft de nodige ervaring opgedaan als jeugdtrainer bij o.a. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. Daarnaast heeft hij een groot aantal jaren op hoog nivo gevoetbald. Hij speelde een paar seizoenen in de hoofdklasse bij MSC en in de 1e klasse bij Drachtster Boys. Op dit moment speelt hij bij Be Quick 28 in Zwolle.

Stefan Moes wordt de nieuwe trainer van O15-1. Stefan heeft bij Olde Veste al verschillende teams getraind. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de O11-1 en assistent bij de O19-1. Rochendy Constansia, speler van het 1e elftal, wordt de nieuwe assistent-trainer bij de O15-1. Jorrid Minnema en Davy Kuurman gaan volgend seizoen de O13-1 trainen. Jorrid is nu nog verantwoordelijk voor de O15-2 en Davy traint nu de O13-2. De trainers voor de overige selectieteams worden in de komende periode bekend gemaakt.

Wij wensen iedereen veel succes in zijn nieuwe rol.

Bestuursgroep Technische Zaken.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top