logo Olde Veste
Vacature trainer derde seniorenteam

Vacature trainer derde seniorenteam

Nieuwsbericht

Wij zijn voor volgend seizoen (’18-’19) op zoek naar een enthousiaste  trainer voor het nieuwe meer prestatiegerichte derde seniorenteam. In dit seniorenteam team zitten spelers die voetbalplezier willen koppelen aan wat minder vrijblijvendheid en in ieder geval 1x in de week willen en kunnen trainen.  Deze trainingen willen we faciliteren door een trainer hiervoor aan te stellen.Het derde team zal uitkomen in  de derde  klasse.

Wat vragen wij van de trainer:

  • Verzorgt tenminste 1 keer per week (voorkeursavond in overleg) de training voor de spelers van het derde, waaraan  mogelijk ook spelers van het vierde en vijfde seniorenteam kunnen deelnemen.
  • Coaching op de wedstrijddagen is niet perse noodzakelijk maar van de trainer wordt wel verwacht dat hij met enige regelmaat wedstrijden van het derde team bekijkt.
  • Minimaal enige trainingservaring hebben op seniorenniveau en bij voorkeur in bezit van een trainersdiploma dan wel  bereid om  een passende trainerscursus te gaan volgen.
  • In staat om afwisselende oefenstof in een training aan te bieden
  • Een enthousiaste en gedreven trainer mét humor.

Wat bieden wij:

Goede trainingsfaciliteiten (waaronder twee kunstgrasvelden). Een ambitieuze en gezellige voetbalvereniging en de mogelijkheid tot het behalen van een KNVB trainersdiploma. Opdoen van trainerservaring en kennisuitwisseling met de overige trainers van de seniorenteams.

Wanneer u ervan overtuigd bent de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren kunt u contact opnemen met Jaap Hielkema (j-hielkema@live.nl of Theo Heegsma (tjheegsma@home.nl) van de bestuursgroep Voetbal.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top