logo Olde Veste

50 jonge keepers op inloopdag

Nieuwsbericht

 

Zo’n 50 jonge keepers in de leeftijd van 7 tot 17 jaar uit de regio waren woensdag bij d’Olde Veste’54 voor de keepers inloopdag, die werd georganiseerd door Jacco de Laat – oprichter van Keepersschool Noord en keeperstrainer van hoofdklasser Staphorst – en Johan Ent van d’Olde Veste ’54.

Op het kunstgras trainingsveld leerden ze allerlei technieken om goed te kunnen keepen. Jacco de Laat wil de jonge keepers leren dat keeper de leukste positie is van het veld. ‘In het doel staan is leuk omdat je soms de beslissende redding van de wedstrijd maakt.
Maar het kan ook ondankbaar werk zijn.  ‘Als je de ballen tegenhoudt, ben je de held van de dag. Wanneer je dat niet doet, heb jij de wedstrijd verloren.’ Daarom werkt de keeperstrainer ook aan het zelfvertrouwen van de keepers.’

Voor meer informatie over de keepersschool: www.keepersschoolnoord.nl.

Hier een impressie van deze dag:

RTV Oost
De Stentor

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top