logo Olde Veste

Eerste kampioenen

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft de eerste kampioenen: zaterdag 20 november werden E4 en E12 kampioen. Beide teams moesten in Vledder een uitwedstrijd spelen. E4 tegen BEW E1, dat met 1-9 werd verslagen. E12 moest aantreden tegen BEW E2, dat ook met 1-9 werd verslagen. Het E4-team werd bij de rotonde bij Eeserwold opgewacht door een tractor met boerenkar. Al toeterend en zingend reden de kampioenen naar het sportcomplex van d’Olde Veste.

 

Het E4-team bestaat uit: Frank Snijder, Chevano Benedetti, Gerjan Vossenberg, Gooitsen van de Singel (trainer), Jan Pieter Evenhuis, Rik Groen, Pepijn Bakker, Paul Bakker, Melvin de Leeuw en Ramon Korterink. De jongens worden getraind door Gooitsen van de Singel en begeleid door Heita Bakker en José Evenhuis.

 

 

 

Het E12-team, bestaande uit:
Peter Herwijnen, Jasper Pit, Ot Verbeet, Skir Wiersema, Xander van Antwerpen, Robin Voetberg, Sander de Jong, Carlos Gonzalez en Jordy Koppers.

Leider: Erwin Pit

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top