logo Olde Veste

A1 stunt tegen koploper Young Boys

Nieuwsbericht

Het A1-team van d’Olde Veste heeft voor een geweldige stunt weten te zorgen door in Haarlem koploper Young Boys op een 2-2 gelijkspel te houden. Waar OV in de eerdere wedstrijd nog les kreeg, kwam het nu vanuit een 2-0 achterstand goed terug. Waar de thuisclub, die thuis nog geen tegentreffer had hoeven incasseren, de betere ploeg was deelde OV na de thee de lakens uit. Kevin de Vries bracht de spanning terug: 2-1. OV speelde vervolgens om te winnen en dat bracht de tegenstanders helemaal van hun stuk. Nadat Matthijs Wijnen binnen de beruchte lijnen werd aangetikt kon Kevin de Vries vanaf de stip de zeer terechte gelijkmaker binnen schieten. Gezien de kansen was een overwinning niet onterecht geweest. OV A1 is nu koploper in de tweede periode met 13 punten uit 5 wedstrijden. Voor deze periode zijn nog twee duels te gaan.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top