logo Olde Veste

SC Heerenveen en Vitesse/AGOVV op Cor Bakker Toernooi

Nieuwsbericht

 

De voorbereidingen van het vierde Cor Bakker C1 toernooi zijn weer in volle gang. Inmiddels hebben twee van de drie winnaars van de eerdere edities aangegeven graag te willen komen op 28 mei. SC Heerenveen, winnaar in 2007, en de titelverdediger Vitesse/AGOVV hebben positief gereageerd op de uitnodiging. Daarnaast zullen ook FC Utrecht en FC Zwolle tijdens het leuke toernooi actief zijn. Onder de amateurclubs, die deze zomer naar Steenwijk komen, zitten weer interessante namen die garant staan voor veel voetbalplezier. Naast de zestien ploegen wil de organisatie van het toernooi uiteraard weer iets extra’s bieden. ‘We willen er in de breedste zin van het woord een leuke voetbaldag van maken’, vertelt Teun van Noorloos. ‘Een traditie is inmiddels een bekende scheidsrechter en daar willen we graag mee door gaan.’ Ook het goede doel blijft ongewijzigd. ‘KiKa is natuurlijk een doel dat bij het toernooi past. Niet alleen wij als organisatie hebben daar binding mee maar het spreekt ook de spelers aan.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top