logo Olde Veste

Eerste OV wint overtuigend van Drentina

Nieuwsbericht

Het eerste van d’Olde Veste’54 heeft na de 4-0 overwinning op Drenthina haar tweede plaats verstevigd. De nummers 3 (Holwierde), 4 (Oeverzwaluwen) en 5 (Viboa) speelden allen gelijk. Koploper Urk won eveneens met 4-0.

Door deze uitslagen is de kans op de tweede periodetitel aanzienlijk vergroot. Urk leidt met 17 uit 7 wedstrijden, maar had de eerste periodetitel al op zak. d’Olde Veste staat tweede met 16 uit 7 wedstrijden, gevolgd door Viboa met 11 uit 6 wedstrijden. Voor de tweede periodetitel zijn nog twee wedstrijden te gaan.

d’Olde Veste speelde tegen Drenthina gedreven, had de beste kansen en gaf weinig weg. In de eerste helft scoorde Mans Loman in de achtste minuut. De kans op 2-0 was groot tijdens een scrimmage voor de goal, maar de bal ging boven boven wonder niet in het net. In de tweede helft startte OV goed en dat resulteerde in een goal van Rein Weremeus Buning. Na de 2-0 was de ban gebroken en kon OV uitlopen naar 3-0 en 4-0 door goals van Marne Bakker en Rein Weremeus Buning.

Jacob Westra heeft diverse foto’s van de wedstrijd gemaakt. klik hier

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top