logo Olde Veste

Arno Hoekstra genomineerd voor Rinus Michels Award

Nieuwsbericht

Nadat eerder onze vereniging de geweldige eer mocht hebben om de Rinus Michels Award in de wacht te slepen zal de naam d’Olde Veste’54 opnieuw vallen. Eerste elftal trainer Arno Hoekstra is door een deskundige jury uitgekozen waarbij de nominatie op zich al een eer is. Binnenkort (28 mei) vindt voor de 9e editie van het Nederlandse Trainerscongres plaats in het stadion van Willem II in Tilburg. Op deze dag worden ook weer de Rinus Michels Awards uitgereikt. De verkiezing van ‘Amateurtrainer van het jaar’ is dit jaar iets anders van opzet. Elk VVON-districtsbestuur heeft drie trainers uit haar district genomineerd om in aanmerking te komen voor de Rinus Michels Award. De VVON-leden uit dit district kiezen de trainer die hen landelijk mag vertegenwoordigen op het Trainerscongres. De aanwezige deelnemers aan het congres zullen een keuze maken uit de zes genomineerde kandidaten, één uit elk district van de KNVB. De winnaar zal dan meteen bekend worden gemaakt. Namens het District KNVB Noord zijn de drie genomineerden Johannes Douma (trainer Buitenpost), Arno Hoekstra (trainer d’Olde Veste ’54 uit Steenwijk) en Berry Zandink (trainer Hoogeveen). De VVON-leden kunnen tot uiterlijk 2 april hun keuze mailen.

Arno Hoekstra (34 jaar) is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij d’Olde Veste’54 in Steenwijk, dat uitkomt in de 1e klasse E. Ook volgend seizoen zal hij deze club onder zijn hoede hebben. d’Olde Veste’54 is zijn eerste club als hoofdtrainer. Behaalde resultaten als TC: een keer behalen van het kampioenschap; drie keer behalen van een periodetitel en twee keer bereiken van de Noordelijke bekerfinale.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top