logo Olde Veste

Krappe overwinning OV 1 op Viboa

Nieuwsbericht


Het eerste team heeft een krappe overwinning op Viboa behaald: 3-2. Na goed doorzetten van Edwin Maters bij de keeper, die de bal niet klemvast had, kon Marne Bakker in de eerste helft de 1-0 scoren. In de tweede helft maakte Clint Kruisweg met een fraaie boogbal de 2-0. Even later stond hij links goed vrij en kon diagonaal inschieten: 3-0.

Met nog 20 minuten te gaan leek OV op rozen te zitten, maar liet de tegenstander toch komen en met nog een kwartier te gaan werd het 3-1. Niet veel later kwam de 3-2 op het scorebord.  OV verzuimde om de marge weer te vergroten en zo werden de laatste tien minuten zeer spannend.

Het gat met koploper SV Urk is verkleind tot 6 punten. Urk verloor de eerste wedstrijd van het seizoen. LTC ging met de winst (1-2) naar huis.

Volgende week speelt OV 1 uit tegen Holwierde.

Foto’s van Henk Bergsma staan in het fotoalbum

Een samenvatting is te zien op tvsteenwijk.nl

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top