logo Olde Veste

OV 1 wint van The Knickerbockers

Nieuwsbericht


Studiemateriaal voor Knickerbockers; OV wint met 5-1

d’Olde Veste had er waarschijnlijk deze week een studie aan gewijd hoe je een tegenstander het gevoel geeft dat er wat te halen valt, terwijl dit uiteindelijk helemaal niet het geval was. The Knickerbockers leefden na 25 minuten spelen in de veronderstelling dat het zaterdagmiddag een nulletje of zes zou worden. Na de openingstreffer van Matthijs ter Horst was het keeper Richard Strijker die OV met twee hele goede reddingen behoedde van een 0-3 achterstand. Over het hoe en waarom zal een goede trainer waarschijnlijk een hele avond college kunnen geven maar de geest kwam uit de fles en OV boog via Clint en Jakko de 0-1 tussenstand nog voor de rust om in 2-1. Na de pauze was OV de bovenliggende partij en de 5-1 was een magere afspiegeling van de kansenverhouding. Jakko (twee maal) en Clint tekenden voor de doelpunten.

Foto’s van Henk Bergsma en Jacob Westra staan in fotoalbum

Een samenvatting van Video de Boer is hier te zien

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top