logo Olde Veste

Superdag voor seniorenteams

Nieuwsbericht

De seniorenafdeling van d’Olde Veste kende een super zaterdag. Het eerste won met 5-1 van The Knickerbockers. Maar het tweede wist in Groningen een 3-2 overwinning te behalen bij Oranje Nassau. Twee doelpunten van Tim Grasmeijer en de winnende van Christian de Vries leverde, door nederlagen van Urk en Genemuiden, de koppositie op. Dat een week voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen Urk, dat even veel verliespunten heeft. Volgende week in eigen huis om 13.30 uur. Ook het derde wist de eerste plaats te bemachtigen door met 2-1 van Bant te winnen. Ook de andere seniorenteams wisten te winnen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top