logo Olde Veste

Alle keepers behalen certificaat

Nieuwsbericht

 Afgelopen vrijdag werd de laatste keepersdag bij d’Olde Veste’54 gehouden. Het was weer een geslaagde dag en een prima afsluiting van een succesvolle cursus. Alle keepers hebben hun certificaat behaald. In totaal hebben 26 deelnemers de cursus voltooid, waarvan een aantal keepers van de d’Olde Veste: Rick Rakke, Koen Rakke, Thomas van Dalen, Colin Kort, Roald Smits, Marijn Boer, en Jarnick Wever. Alle keepers gefeliciteerd met jullie certificaat!   Voor meer informatie over de Keepersschool Noord, verwijze we naar de site: www.keepersschoolnoord.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top