logo Olde Veste

Arno Hoekstra niet genomineerd voor Rinus Michels Award

Nieuwsbericht


Eerste elftal trainer Arno Hoekstra is door District KNVB Noord niet genomineerd voor de Rinus Michels Award ‘beste trainer/coach van het amateurvoetbal van het afgelopen seizoen’. Binnen Noord waren drie trainers voorgenomineerd: Johannes Douma (trainer Buitenpost), Arno Hoekstra (trainer d’Olde Veste ’54 uit Steenwijk) en Berry Zandink (trainer Hoogeveen).

Berry Zandink is door de jury van Noord genomineerd en vertegenwoordigt Noord op 28 mei in het Willem II stadion in Tilburg. Hier vindt het 9e Nederlands Trainerscongres plaats, georganiseerd door het CBV en de VVON, in samenwerking met het vakblad De Voetbaltrainer en de KNVB. Andere genomineerden voor de titel beste trainer/coach van het amateurvoetbal van het afgelopen seizoen zijn naast Berry Zandink: Peter Wesselink (SVZW), Cor ten Bosch (AFC), Robbert de Ruiter (vv Noordwijk), BasGösgens (UNA) en Jan Lauers (EVV).

Arno Hoekstra was al vereerd met de voornominatie. ‘Ik was hiermee al blij verrast. En als ik dan de andere namen zie, dan had ik niet verwacht dat ik uitgekozen zou worden. De voornominatie vond ik al een hele eer.’

Op 28 mei zal ook de Rinus Michels Award worden uitgereikt aan de proftrainer/coach van het jaar 2010-2011. Genomineerden zijn: Fred Rutten – PSV, Michel Preud’homme – FC Twente,  John van den Brom – ADO Den Haag, Harm van Veldhoven – Roda JC en Rene Trost – MVV.

De stimuleringsprijs voor jeugdvoetbalopleiding in het betaald voetbal heeft drie genomineerden, te weten: Ajax, Feyenoord Academy en RJO Willem II/RKC.  En ook in het amateurvoetbal valt deze prijs te vergeven, genomineerden daar zijn: Sparta Nijkerk, SV Ouderkerk, Rijnsburgse Boys en UDI ‘19/Beter Bed.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top