logo Olde Veste

Kans promotie hoofdklasse zeer klein na verlies tegen DVS’33

Nieuwsbericht


De kansen op promotie van het eerste team van d’Olde Veste’54 naar de hoofdklasse zijn na het 1-2 verlies tegen DVS’33 stukken kleiner geworden. DVS zou de volgende twee duels tegen DZC’68 en d’Olde Veste moeten verliezen en d’Olde Veste beide winnen.

d’Olde Veste kwam wel snel op voorsprong (12e minuut). Na een scrimmage in de 16 meter kwam de bal bij Sander Couperus, die vanaf de tweede lijn kon schieten. De bal werd door een verdediger van DVS van richting veranderd en belandde in het net.

DVS zat er bovenop en kwam steeds vaker bij de goal van Richard Strijker. In de 19e en 25e minuut waren er schoten vanaf links, die over gingen. In de 31e minuut was het na een goede aanval van DVS wel raak door een kopbal: 1-1. In de slotminuut van de eerste helft kwam DVS op voorsprong: 1-2.

In de tweede helft waren er nauwelijks kansen voor beide ploegen. Het venijn zat ’m in de staart. In blessuretijd werd een goal van DVS afgekeurd; nog geen minuut later was er weer een grote kans, ditmaal van de linksback, maar Richard kon de bal pareren.

Komende dinsdag speelt het eerste team het derde nacompetitieduel thuis tegen DZC’68. De aanvang is 19.30 uur.

Hier is de fotoreportage van Jacob Westra.

Een samenvatting is te zien op www.videodeboer.nl.

Rein Weremeus Buning heeft een uitgebreid wedstrijdverslag

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top