logo Olde Veste

Spannend einde competitie voor 9 jeugdteams

Nieuwsbericht

Na de speelronde van komende zaterdag, waarop OV 1 thuis om 14.30 uur tegen Leeuwarder Zwaluwen speelt, wordt bekend wie de tegenstanders zijn in de nacompetitie, die OV 1 gaat spelen. Ook de speeldata worden dan bekend.

De competitie nadert het einde en dat betekent voor sommige teams nog spannende wedstrijden. Welk team wordt kampioen?

D2
Zo maakt D2 kans op het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. Het team staat met 15 punten uit 6 wedstrijden bovenaan. Het kan zaterdag ‘afrekenen’ van de directe concurrent HZVV D2 dat 2e staat met 12 punten uit 5 wedstrijden. OV D2 heeft dan nog maar 1 punt in de laatste wedstrijd nodig. De wedstrijd zaterdag thuis begint om 13.35 uur.

E1
E1 speelt in de hoofdklasse en een volledige competitie. Het staat 2e met 41 punten uit 15 wedstrijden, maar kan koploper Joure E1 inhalen dat 43 punten heeft uit 17 wedstrijden. Uitgerekend zaterdag speelt E1 tegen de koploper (uit) en kan het bij winst de koppositie overnemen.

E6
E6 staat samen met Staphorst E3 aan kop. Beide teams hebben 18 punten uit 7 wedstrijden. Zaterdag speelt E6 uit tegen Wolvega E4, dat 3e staat (12 punten uit 7 wedstrijden).

E8
E8 staat fier aan kop met 18 punten uit 7 wedstrijden. Zaterdag speelt het om 11.00 uur thuis tegen de directe concurrent Steenwijkerwold E3. Bij winst is E8 kampioen!

E13M
E13M staat samen met FC Meppel E7 bovenaan, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Het meisjesteam komt zaterdag niet in actie en moet afwachten wat de directe concurrent doet.

F9
F9 heeft nog kans op de titel. Het staat 3e met 15 punten uit 7 wedstrijden achter Staphorst F5 (18 punten uit 7) en BOZO F4 (16 punten uit 7). Zaterdag speelt F9 uit tegen de nummer 4, Vitesse’63 F3.

F10
F10 staat 3 punten los van de nummer 2: Oldemarkt F5. Zaterdag treffen de teams elkaar; thuis om 9.00 uur. Bij winst doet F10 zeer goede zaken.

F11
F11 staat 3 punten achter koploper WIJC F5. Het zal zaterdag uit tegen FC Meppel F10 moeten winnen om zicht te houden op het kampioenschap.

MC1
MC1 speelt twee laatste finalewedstrijden. Het heeft 1 verliespunt minder dan Genemuiden MC1 en 3 minder dan Flevo Boys MC1. Komende zaterdag om 9.00 uur (thuis) is de kraker tegen Genemuiden. Bij winst van OV is Genemuiden uitgeschakeld voor het kampioenschap en speelt OV MC1 volgende week zaterdag de volgende finale, uit in Emmeloord. Bij een gelijkspel of winst is MC1 kampioen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top