logo Olde Veste

Willem de Bone verrast met fotoalbum

Nieuwsbericht

         

Rianne Strijker en Roel Koolma hebben woensdagmiddag 8 juni Willem de Bone, één van de trouwste supporters, verblijd met een comlpeet plaatjesboek van d’Olde Veste’54. Willem is door een voetblessure aan huis gebonden en kon lange tijd niet d’Olde Veste’54 bezoeken. Dat betekende ook dat hij de vele ruildagen niet bij kon wonen. Willem heeft dus veel gemist. Er gingen tijdens de actie al stemmen op om gezamenlijk een boek voor Willem vol te plakken. Teun van Etten was enthousiast over dit sociale gebeuren en over de impact van de actie. De vereniging zelf zou al een aantal fotoalbums van de ondernemer ontvangen, maar Teun was bereid om meerdere albums te leveren, waaronder één voor een van de trouwste supporters, Willem.

Teun heeft het geweten: hij heeft de albums eigenhandig volgeplakt. Dat betekende avonden werk en zo kon de supermarkteigenaar zelf ervaren wat vele Olde Vestenaren twee maanden lang hebben ervaren.

Willem was zichtbaar blij verrast door het cadeau. Trots bladerde hij het album door en het werd een feest van herkenning, vooral de seniorenteams, die hij nauwlettend volgt. Willem hoopt dat zijn blessure gauw voorbij is en dat hij aan het begin van het seizoen weer langs de lijn van de partij te zijn.

 

 

.  

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top