logo Olde Veste
Debuut Olde Veste Expres tijdens Profwielerspektakel

Debuut Olde Veste Expres tijdens Profwielerspektakel

Nieuwsbericht

 

d’Olde Veste’54 heeft een eigen bus dankzij Hellinga Grondverzet. De bus, de Olde Veste Expres, beleefde zaterdagavond zijn debuut met 40 spelers van d’Olde Veste’54 tijdens de reclamekaravaan van het 44e Profwielerspektakel van Steenwijk.


Om 16.00 uur verzamelden de jonge busreizigers zich in het clubgebouw. Zij hadden zichtbaar zin in een ritje in de bus. Het leek alsof het een schoolreisje was.

Buschauffeurs Joop Wicherson en Willem Groen maakten een ommetje naar de mooiste tussenstop: café De Karre in Tuk.

De spelertjes werden verwelkomd als Kampioenen in dit bijzondere café, waar zij een bakje patat en een frikandel voorgeschoteld kregen.

Met volle buikjes ging de reis verder naar het bedrijf van Hellinga aan De Oevers op bedrijventerrein Groot Verlaat, waar foto’s werden gemaakt voor de presentatiegids en de krant, die binnenkort verschijnen.

De reis ging verder: naar de opstelling van de reclamekaravaan van het Profwielerspektakel in Steenwijk. Een betere presentatie kon Hellinga en de vereniging zich niet wensen. De bus is nog niet helemaal gereed. De belettering is klaar, maar het interieur wordt nog vernieuwd. Het resultaat is straks te zien op de open dag op vrijdag 2 september.

 

Hellinga
Hellinga is toegetreden tot het hoofdsponsorschap van d’Olde Veste’54. Eigenaar
Benno Hellinga is een d’Olde Veste-man in hart en nieren. Hij speelde ooit in het eerste en is inmiddels 30 jaar lid van de vereniging. Ook was hij een tijdje jeugdleider van het team van zijn zoon Nick.

De aanschaf van de bus had Benno al langer in zijn hoofd. ‘Mijn vader Gaatze mag graag rijden in een bus. Het is zijn hobby. Wat is nu nog mooier dit te combineren. Elke zaterdag kan hij met spelers op pad.’ Niet alleen Gaatze zal de spelers vervoeren, ook Willem Groen zal regelmatig achter het stuur te vinden zijn.

Vooral de prestatiegerichte teams moeten ver reizen, zoals A1 en B1 en een bus biedt uitkomst. Ook het eerste zal uiteraard gebruik maken van de bus. Ook andere teams mogen er gebruik van maken. Mocht een team tijdens een uitwedstrijd kampioen worden: wat is mooier om samen met vaders, moeders, opa’s en oma’s per bus naar deze spannende wedstrijd te reizen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top