logo Olde Veste
Scheidsrechters hebben eigen forum

Scheidsrechters hebben eigen forum

Nieuwsbericht

Op initiatief van de scheidsrechterscommissie hebben de scheidsrechters van Olde Veste sinds vorige week een eigen forum.

Dit forum is een platform waar scheidsrechters zelf wedstrijden, die ze graag willen fluiten, kunnen vastleggen. Daarnaast kan er op het forum overleg plaatsvinden tussen scheidsrechters, kunnen ervaringen worden gedeeld en is er nieuws en informatie te vinden over de (nieuwe) spelregels.

Eenmaal ingelogd zijn alle wedstrijden per speelronde zichtbaar. Hier kan een scheidsrechter in één oogopslag zien welke wedstrijden nog open staan en welke al verzegd zijn. Scheidsrechters kunnen hier tevens aangeven of men wel/niet beschikbaar is en ook is het mogelijk om op de reservelijst te staan.  Zodra Jan Smook de wedstrijden doorkrijgt, worden deze geplaatst, zodat er soms drie weken van tevoren gepland kan worden.

Vorig week heeft de scheidsrechterscommissie twee avonden gepland en de scheidsrechters, wiens e-mailadres bekend zijn, uitgenodigd. Hier werd in het kort het forum uitgelegd en was er gelegenheid om vragen te stellen. Ook is deze uitleg gegeven tijdens een scheidsrechterscursus. De aanwezige scheidsrechters in wording en de mensen van de KNVB waren erg enthousiast over de werkwijze.

Op dit moment zijn er 24 scheidsrechters geregistreerd. Deze scheidsrechters hebben voor de zaterdag 29 oktober al 12 wedstrijden gereserveerd. Op dit moment staan er nog 4 wedstrijden open.

Onder de leden van Olde Veste wordt regelmatig geïnventariseerd welke mensen interesse hebben in een scheidsrechterscursus. De scheidsrechterscommissie zou ook graag in contact komen met mensen die het leuk zouden vinden om een voetbalwedstrijd van één van onze teams te fluiten.
Ben je woonachtig in de omgeving van Steenwijk en lijkt het je leuk om af en toe een wedstrijd bij een Olde Veste team te fluiten neem dan contact op met Johan Dolstra. Zijn e-mail adres is: jdolstra@oldeveste.com. Een kijkje nemen op het forum kan altijd in overleg met één van de commissieleden.

Het forum is te vinden op www.oldeveste.com onder ‘organisatie’ > ‘bestuursgroep voetbal’ en is alleen toegankelijk voor scheidsrechters na goedkeuring van de beheerder. De scheidsrechterscommissie doet verder het verzoek aan de bij hen bekende scheidsrechters (maar waar op dit moment nog geen e-mailadres van bekend is) die zich nog niet aangemeld hebben dit z.s.m. te doen. Dat via scheidsrechterov@live.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top