logo Olde Veste
Stem op de auto van Merel!

Stem op de auto van Merel!

Nieuwsbericht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er kan nog tot 1 november worden gestemd op het ontwerp van Merel Winters van D8M. Zij kwam in de finale van Toyota Teamauto’s. Als haar ontwerp tot de elf inzenders met de meeste stemmen behoort, dan wint het team haar ‘eigen’ Toyota Verso, die vanaf half november een seizoen lang mag worden gebruikt. Het zou mooi zijn als Merel gaat winnen. Dus stem op haar ontwerp nu het nog kan (nog vier dagen)! Dat kan via de site veiliguitenthuis.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top