logo Olde Veste
Op zoek naar tekeningen

Op zoek naar tekeningen

Nieuwsbericht

De bouw van de zes nieuwe kleedkamers is begonnen. De firma Hellinga heeft de bouwput uitgegraven, de contouren van de uitbreiding zijn zichtbaar.Bij de bouwers van de nieuwe kleedkamers zijn er vragen over riolering en hemelwaterafvoeren en grijs watercircuit.

Er zijn namelijk geen tekeningen te vinden waarop aangegeven is waar leidingen lopen en welke functie ze hebben. Graag komen de leden van de bouwgroep  in contact  met de “Dyka Boys” die bij de vorige bouw deze zaken heeft aangelegd. Neem contact op met Roel Koolma tel. 518799 of  rkoolma@ziggo.nl.

De intekenlijst voor medewerking aan de bouw hangt in de kantine op de bouwtekening, vrijwilligers kunnen daarop aangeven wat hun specialiteit is.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top