logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 verliest opnieuw

d’Olde Veste’54 verliest opnieuw

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 is er opnieuw niet in geslaagd punten te pakken. Dos Kampen ging de drie punten naar huis: 0-1.

In de eerste helft had d’Olde Veste’54 een overwicht en was een paar mogelijkheden, maar die werden niet benut. In de tweede helft ging d’Olde Veste’54 slordiger spelen en kreeg Dos Kampen meer grip op het spel. Dat leidde al tot een strafschop voor Dos Kampen, maar doelman Richard Strijker keerde de bal en hield zijn team in de wedstrijd. Door een verdedigingsfout ging het alsnog mis: 0-1. Niet veel later kreeg Marne Bakker zijn tweede gele kaart van de rijkelijk met kaarten strooiende scheidsrechter. Toch kreeg d’Olde Veste’54 de kans op 1-1. Een goed dwarrelend schot van invaller Sander Couperus raakte de onderkant van de lat. Ook in de rebound ging de bal er niet in.

Foto’s van Henk Bergsma                       Foto’s van Jacob Westra

Foto’s van Dos Kampen

Maud Belder schreef een uitgebreid wedstrijdverslag.

Videodeboer maakte het volgende wedstrijdverslag:

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top