logo Olde Veste
Benefietwedstrijd levert ruim 600 euro op

Benefietwedstrijd levert ruim 600 euro op

Nieuwsbericht

De opbrengst van de vrijdagavond gehouden benefietwedstrijd tussen het eerste elftal van Old Forward en de B-junioren van d’Olde Veste’54 is 603.30 euro. Gerald Kloeten, oud-jeugdlid van de club uit Wilhelminaoord en nu spelend bij B1 d’Olde Veste’54, had het duel georganiseerd in het kader van Tim’s Haaractie.

De negenjarige Tim Puper laat al een aantal maanden zijn haar groeien om er een pruik van te laten maken. Dit alles om een kankerpatiëntje, die als gevolg van bestralingen kaal zijn geworden, van een volle haardos te voorzien. Als alle acties van Tim Puper achter de rug zijn zal de opbrengst verdeeld worden over de stichtingen Haarwensen en KiKa (Kinderen Kankervrij).

Het elftal van d’Olde Veste’54 was in de bus van Hellinga naar Wilhelminaoord gekomen. Dit gaf de spelers waarschijnlijk wel extra’s, want bij een stand van 4-0 in het voordeel van de OV selectie wist Gerald Kloeten, die de laatste 10 minuten bij Old Forward meespeelde, de eindstand op 1-4 te bepalen. Dat was Gerald zijn derde treffer van de avond, want eerder had hij als twee doelpunten namens d’Olde Veste gemaakt. De wedstrijd die onderleiding stond van Tims vader Jan Puper. Na afloop werd het uiteraard een gezellig samen zijn met het bekend maken van het mooie bedrag als hoogtepunt.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top