logo Olde Veste
MB1 uit beker

MB1 uit beker

Nieuwsbericht

Er was een beperkt aantal wedstrijden op zaterdag 17 december. MB1 heeft de volgende bekerronde niet gehaald. Glimmen MB1 was met 3-5 te sterk. In de eerste helft werd d’Olde Veste’54 overklast, maar de schade bleef beperkt tot 0-2. Voor rust werd het nog 1-2 en de wedstrijd kon nog alle kanten op.

d’Olde Veste kwam goed uit de startblokken in de tweede helft. Het goede spel werd beloond met een doelpunt: 2-2. Er waren kansen op 3-2, maar de goal viel aan de andere zijde. Glimmen pakte de draad goed op en liep uit naar 2-5. d’Olde Veste’54 zette nog aan en maakte nog een doelpunt: 3-5, maar er was te weinig tijd om gelijk te komen.

Meer foto’s staan op oldevestemeiden.nl.

De overige wedstrijden thuis resulteerden in een gelijkspel voor het 4e tegen Tonego 2 (3-3) en een goede winst voor Dames 2 tegen SVM Dames 1 (4-2).

De uitwedstrijden van A2 en E1 waren afgelast. C3 verloor uit van LSC 1890 C4 (4-1)

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top