logo Olde Veste
Univé voetbaldagen bij d’Olde Veste’54

Univé voetbaldagen bij d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft een overeenkomst getekend met de Univé voetbaldagen. Dit betekent dat ook op onze velden de Univé voetbaldagen plaats zullen vinden, namelijk van 1 tot en met 4 mei 2012, dus in de vakantieperiode.

‘Met d’Olde Veste kunnen we weer een gerenommeerde club toevoegen aan de
inmiddels uitgebreide lijst met clubs die de Univé Voetbaldagen gaan organiseren’, aldus René Mast, namens de organisatie.  ‘Wij zijn er van overtuigd dat we met vv d’Olde Veste’54 opnieuw een toplocatie hebben toegevoegd aan ons evenement.’

Ook Andries Huberts is erg blij dat de organisatie in deze regio voor d’Olde Veste’54 heeft gekozen. ‘Naast het feit dat we weer iets leuks aanbieden, brengt het ook geld op voor KiKa. Een doel dat ons geweldig aanspreekt.’ Andries Huberts zal samen met Johan Ent de Univé voetbaldagen coördineren.

Meer informatie kun je nalezen op http://www.unive-voetbaldagen.nl. Hier is ook het inschrijfformulier te vinden.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top