logo Olde Veste
Deel 8 In The Picture: Marne Bakker

Deel 8 In The Picture: Marne Bakker

Nieuwsbericht

Deze positieve man heeft een lastige en interessante baan, wat hij erg leuk vindt. Maar naast inspanning heeft hij ontspanning nodig. Dit vindt hij in onder andere voetbal. Voordat deze spits bij d’Olde Veste ging spelen, maakt hij de voetbalvelden van Giethoorn onveilig. Dit keer In The Picture: Marne Bakker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

“Mijn ouders zijn ongetwijfeld het belangrijkste in mijn leven.”

 

Naam: Marne Bakker
Leeftijd: 24 jaar
Geboren in: Meppel
Woont in: Giethoorn
School: CIOS in Heerenveen afgerond
Werk: “Ik werk in TBS-kliniek De Hoeve Boschoord, waar ik zeven cliënten help met problemen zoals verslaving en agressie. Ik ben groepsleider, en probeer het negatieve in die mensen om te draaien in het positieve.”
D’Olde Veste’54 sinds: “Vanaf mijn twaalfde denk ik. Ik begon bij de D-pupillen.”
Positie:  Spits
Mooiste club: Feyenoord
Houdt van:  “Mijn werk, uitgaan, varen, watersport en schaatsen.”
Houdt niet van:  “Ik heb eigenlijk nergens een hekel aan, haha.”
Beste film: “Pff.. Geen idee. Ik kijk eigenlijk niet veel films. Alhoewel, Don’t be a Menace is wel leuk.”
Beste muziek:  “Hardstyle, Nederlandstalig, van alles wat.”
Beste eten: Pasta
Favoriete vakantiebestemming: “Lloret de Mar, Spanje. Daar heb ik echt een mooie tijd gehad. Maar in Giethoorn kan je ook een fantastische vakantie beleven!”

 

1. Kan je wat over je gezin vertellen?
“Mijn gezin bestaat uit mijn vader Koop, moeder Roelien en zus Mariska. Mijn ouders zijn bij elke wedstrijd van mij aanwezig.”

2. Welke normen en waarden vind je belangrijk om na te leven?
“Een goede omgang met elkaar vind ik heel belangrijk. Dat je elkaar respecteert om wie de ander is of wil zijn.”

3. Wat is het belangrijkste in je leven?
“Zonder twijfel mijn ouders. Doordat zij in mijn leven zijn, weet ik dat ik iets heb om op terug te vallen. Ze staan altijd voor me klaar en steunen me in alles.”

4. Wat zou je nog willen bereiken in je leven?
Na even gedacht te hebben:
“Ik wil later een goede vader zijn. Op den duur wil ik wel kinderen, omdat ik daar veel van houd. Met uiteraard een goede thuissituatie. Ach, ik zie wel hoe het loopt. Het is niet zo dat ik een hele planning heb met wanneer ik wat wil. Als het niet komt, dan komt het niet. Komt het wel, dan is dat mooi.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Hoe belangrijk is voetbal voor jou?
“Voetbal betekent veel voor me, het geeft me dat stukje ontspanning wat ik nodig heb. Na een heftige dag op mijn werk vind ik het heerlijk om al die ontlading in voetbal te uiten. Ik heb er gewoon heel veel plezier in.”

6. Wat vind je van d’Olde Veste’54?
“Van jongs af aan vind ik d’Olde Veste al een mooie vereniging. Ik waardeer het enorm hoe mensen zich inzetten voor de club. Het is fijn dat niet alleen het eerste team leeft binnen de vereniging en bij de supporters, maar ook andere elftallen. Bovendien word je door de club heel open en warm ontvangen.”

7. Wat vind je belangrijk voor een voetbalclub in het algemeen?
“Dat er binnen een club veel warmte is, zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Ook is het belangrijk dat er een goede binding is tussen spelers en supporters. En de jeugd is heel belangrijk, want dat is de toekomst. Wij stoppen op een gegeven moment, en dan moeten de jongere spelers het overnemen.”

8. Heb je werkzaamheden binnen d’Olde Veste?
“Nee, nu niet. Ik help af en toe wel eens mee bij het aanbieden van veilingproducten, maar voor verdere werkzaamheden heb ik geen tijd.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Wat is jouw mooiste moment met d’Olde Veste?
“Dat was de tijd in de A-jeugd. We waren echt een team, iedereen was bevriend met elkaar. We stonden allemaal voor elkaar klaar, zowel binnen als buiten de club.”

Marne passt de bal door naar Arend Zoer.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top