logo Olde Veste
Superbingo met warm en koud buffet

Superbingo met warm en koud buffet

Nieuwsbericht

Op zaterdag 14 april organiseert de Supportersclub een bingoavond met daaraan vooraf een warm en koud buffet. Het is geen traditionele bingo met alleen maar cijfers, maar enige kennis van muziek is wel meegenomen (maar ook weer niet noodzakelijk) en er zijn fantastische prijzen te winnen.

De muzikale omlijsting van deze avond is weer in handen van onze vaste D.J. Rudy de Graaf, dus het belooft weer een gezellige avond te worden.

Als je wilt deelnemen aan het buffet dan moet je van tevoren opgeven via onderstaand e-mail adres of bij een van de bestuursleden van de Supportersclub. Dit kan t/m 31 maart 2012. Voor het deelnemen aan de bingo is geen opgave nodig, daar ben je gewoon van harte welkom.

Voor leden van de supportersclub is het buffet gratis. Niet-leden, die willen deelnemen aan het buffet, betalen € 7,50 De aanvang van het buffet is circa 18.00 uur en de bingo begint rond 19.30 uur. Geef je tijdig op, want vol = vol. Opgave buffet t/m 31 maart 2012 bij: Hans_Franken@hetnet.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top