logo Olde Veste
Win kaarten voor FC Zwolle

Win kaarten voor FC Zwolle

Nieuwsbericht

FC Zwolle doet onderzoek onder leden van voetbalverenigingen in de regio IJsseldelta. Het thema van het onderzoek is: “Wanneer zou u een thuiswedstrijd van FC Zwolle bijwonen?” Neem deel aan het onderzoek en win twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Zwolle. Ook wordt onder de deelnemende verenigingen een professionele voetbalclinic verloot.

Het onderzoek is onderdeel van een tickting-project van de Corporatie Eerste Divisie (CED). De enquête brengt in kaart wat de motieven zijn van voetballiefhebbers om een thuiswedstrijd van FC Zwolle te bezoeken. De uitkomsten gebruikt FC Zwolle om zich te profileren in de regio. Het onderzoek wordt uitgezet bij een selectie van regionale amateurverenigingen, zoals d’Olde Veste’54.

FC Zwolle verloot per vereniging 5 keer 2 toegangskaarten onder de respondenten. De winnaars worden aan het einde van voetbalseizoen 2011/2012 bekend gemaakt. De prijswinnaars mogen een thuiswedstrijd bezoeken aan het begin van seizoen 2012/2013. Misschien dus wel in de eredivisie!

Kans maken op kaarten? Deelname duurt slecht 5 minuten. Klik op de banner of de volgende link: http://bit.ly/xlfXgL

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top