logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 biedt goed partij tegen FC Zwolle

d’Olde Veste’54 biedt goed partij tegen FC Zwolle

Nieuwsbericht

In een prachtige ambiance heeft het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 met 0-4 verloren van FC Zwolle. De uitslag had zeker anders kunnen zijn, gezien de 3 100% kansen die d’Olde Veste’54 kreeg.

Het team speelde tegen de kampioen van de Jupiler League verzorgd voetbal en bood goed partij. Ondanks de onzekere weersvoorspellingen kwam er veel publiek af op dit oefenduel, dat een prachtige gelegenheid was voor afscheid van zeven spelers (Gossen Smit, Wilko Vroege, Jacco Schaap, Jakko Veenstra, Kevin Strampel, Kevin de Vries, Sander Couperus) en twee stafleden van het eerste selectieteam (Jan Bult en Peter Pot) en van Karst Kuilder, leider van het tweede selectieteam.

Ook vele genodigden waren aanwezig voor deze mooie afsluiting van het seizoen, zoals burgemeester Marja van der Tas en de besturen van de buurverenigingen Steenwijker Boys en vv Steenwijk.

Foto’s van de wedstrijd, het afscheid van spelers en het randgebeuren staan in het fotoalbum.

Foto’s van Henk Bergsma

Hieronder het videoverslag van Video De Boer:

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top