logo Olde Veste
Trainingsessie op woensdag 9 mei

Trainingsessie op woensdag 9 mei

Nieuwsbericht

Woensdag 9 mei, aanvang 18.30 uur, is de training en napraatsessie voor de trainers en leiders van de D-, E- en F-pupillen, die in februari was beloofd. Toen ging het buitengebeuren niet door vanwege de strenge koude op dat moment. Geertjan de Grip van de KNVB heeft de leiding op deze avond.

De E4 traint het eerste half uur onder leiding van Erik Nieuwenhuis met assistentie van Leon Westerveen. Het tweede half uur gaat E3 trainen onder leiding van Erik en assistentie van Bas Flobbe. Om 19.30 uur zijn de trainingen afgelopen en is er een napraatsessie.

Let Op! In verband met deze activiteit, maar ook vanwege de regiofinales van het schoolvoetbal deze middag zijn er geen trainingen voor de F-, E- en D-pupillen,  uitgezonderd D1/D2.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top