logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 weer 4 jaar erkend leerbedrijf

d’Olde Veste’54 weer 4 jaar erkend leerbedrijf

Nieuwsbericht

vv d’Olde Veste’54 is al sinds 2008 een erkend leerbedrijf. Het contract liep dit jaar af en is weer verlengd met vier jaar!

Als erkend leerbedrijf staat vv d’Olde Veste’54 garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding en wordt als zodanig vermeld in het openbare bedrijvenregister van Calibris, Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport, onder relatienummer 52999.

Dit betekent letterlijk erkenning voor het feit dat d’Olde Veste’54 een goede en veilige werk- en leeromgeving biedt voor de cursisten.

De jeugdopleiding van d’Olde Veste’54 biedt volgens de erkenning leerbedrijf werkzaamheden aan, die behoren tot de werkprocessen van het beroep van jeugdtrainer, waarvoor de cursist wordt opgeleid. Dit past in het jeugdbeleid van d’Olde Veste’54.

Met deze erkenning als leerbedrijf komt het jeugdvoetbal bij d’Olde Veste’54 structureel op een nog hoger niveau.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-includes/functions.php on line 4613