logo Olde Veste
Drie oud eerste elftalspelers versterken de Bestuursgroep Technische Zaken

Drie oud eerste elftalspelers versterken de Bestuursgroep Technische Zaken

Nieuwsbericht

De Bestuursgroep Technische Zaken van d’Olde Veste’54 wordt met ingang van het nieuwe seizoen uitgebreid met René Jongbloed, Niels van der Zandt en Rick Vis. Alle drie speelden ze jarenlang in het eerste van d’Olde Veste.

Van links naar rechts: Folkwin Holtrop, Niels van der Zandt, Rick Vis, René Jongbloed en Dirk Gerrits.

René gaat de coördinatie van de keeperstraining doen. Hij gaat daarbij onder andere het keepersbeleid verder vormgeven en zorgen dat dit beleid binnen de vereniging wordt vastgesteld en verder wordt ingevoerd. Daarnaast is René het aanspreekpunt voor de keeperstrainers en betrokken bij de indeling van de keepers over de verschillende teams. ‘Net zoals voor onze voetbaltrainers, willen we ook dat onze keeperstrainers uniform werken, volgens een bepaalde methodiek. Dit betekent dat je daar onderling goede afspraken over moet maken, dingen moet vastleggen, zaken moet overdragen aan keeperstrainers en bewaken dat er via deze aanpak getraind wordt’, aldus Folkwin Holtrop van de Bestuursgroep Technische Zaken. Daar gaat René een belangrijke rol in vervullen.

Niels doet de coördinatie van de A1, A2, B1 en B2 teams. Hij is het aanspreekpunt voor de trainers en adviseert onder andere over de indeling van deze teams. ‘Voor deze teams voeren we binnenkort de Meulensteen trainings-methode in. Dit hebben we afgelopen seizoen al gedaan bij de D- en E-categorie. Niels bewaakt het gebruik van deze methode.’

Rick doet dit bij de C1, C2, D1 en D2 teams. ‘Ook hij zal een belangrijke rol vervullen bij het zorgdragen dat de Meulensteen methode goed wordt gebruikt door de trainers. Verder kunnen de trainers altijd bij hem terecht over trainingen, wedstrijden, spelsystemen, etcetera. Kortom, in alle opzichten een aanspreekpunt. Wij zijn blij dat we deze jongens aan ons hebben kunnen binden. Ze brengen veel (voetbal)ervaring mee, kunnen goed klankborden met onze trainers. We denken dat ze ons heel goed kunnen helpen in het verder ontwikkelen van de (jeugd)opleiding van d’Olde Veste’, aldus Dirk Gerrits, voorzitter van de Bestuursgroep Technische Zaken.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top