logo Olde Veste
Inleveren teamkleding

Inleveren teamkleding

Nieuwsbericht

De leiders van de jeugdteams wordt verzocht de teamkleding weer in te leveren. Dit kan op vrijdagavond 22 juni tussen 19.00 en 20.00 uur en zaterdagmorgen 23 juni tussen 11.00 en 12.00 uur in een aantal kleedkamers bij d’Olde Veste’54. Voor zover van toepassing dienen tevens de sleutels van de ballenkokers te worden ingeleverd.

Ook de materialen (waterzak, bidons, sponzen, aanvoerdersband, ballen en blauwe coachjassen) kunnen worden ingeleverd, maar dit geldt dan alleen voor de leiders die helemaal stoppen als leider. Blijf je leider van hetzelfde team of switch je naar een ander team en kan het materiaal nog een seizoen mee dan kun je de materialen houden voor het volgende voetbalseizoen. Meld dit dan wel even bij Peter Evenboer, pevenboer@hetnet.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top