logo Olde Veste
Foto’s familietoernooi

Foto’s familietoernooi

Nieuwsbericht

Op 30 juni was het zover: de start van het familietoernooi. Er hadden zich 12 teams opgegeven en dat bleek een goede opkomst te zijn. De teams moesten zich melden om 12.00 uur en om 13.00 uur konden ze het veld op. De teams konden lekker voetballen onder genot van lekkere muziek. Ze waren onder gedeeld in 2 poules en konden lekker strijden onder mekaar. Al naar een paar poulewedstrijden in beide poules kon je zien wie de nummer 1 werd in de poule. Na alle wedstrijden werd om 17.15 uur de finale en om de 3e en 4e plek gestreden. De finale werd gespeeld tussen de families
Strijker en Esselink MZ en om de 3e en 4e plek ging het tussen de families Grasmannen en WKK. De uiteindelijke uitslag werd: 1. Strijker, 2. Esselink MZ, 3. Grasmannen en 4. WKK. Na de uitreiking van de bekers konden de deelnemers aan de barbecue van Carambar die uitstekend verzorgd en lekker was. De muziek kwam van de jongens uit de B’s en jongens die hier hebben gevoetbald. Onze complimenten voor deze jongens die prima gedraaid hebben. Deze dag was super en een leuke afsluiting van het
seizoen. Op naar volgend jaar en meer teams.

De volgende Familietoernooi wordt gehouden op 29 juni 2013.

Namens de organisatie van het familietoernooi bedankt voor deze leuke dag en een sportieve vakantie gewenst.

Foto’s van Henk Bergsma

Foto’s van Wilko Aardema (NIKON D40) en Arend Kattenberg (NIKON D90)

Vrijdagavond sloot de damesafdeling het seizoen af. Foto’s staan op oldevestemeiden.nl

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top