logo Olde Veste
Grote Clubactie van start

Grote Clubactie van start

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag, 15 september gaat de jaarlijkse Grote Club Actie weer
van start.

Pupillen
Alle pupillen (jongens en meisjes) krijgen een boekje + losse machtigingsformulieren
mee waarin ze ouders, opa en oma’s, buren enzovoort kunnen vragen loten te
kopen.

Junioren en senioren
Alle junioren en senioren krijgen losse machtigingsformulieren. Ieder teamlid kan
daarop aangeven hoeveel loten hij of zij wil bestellen. Degenen die ook familie en buren willen vragen, kunnen extra machtigingsformulieren krijgen. (mailen naar hhanekamp@oldeveste.com)

Prijzen en trekking
De hoofdprijs is dit jaar € 100.000,00. Daarnaast zijn er nog andere mooie prijzen te
winnen. De trekking van de loten is op 29 november.

De loten kosten € 3,00 per stuk. Hiervan is € 2,40 voor de club.

Hier doe je het voor
Dat geld kunnen we goed gebruiken. Bijvoorbeeld voor de Maatschappelijke Verantwoorde Activiteiten die we ontwikkelen. Je kunt dan denken aan de opleiding voor begeleiders, leiders en trainers  waarin ze leren omgaan met kinderen die het door omstandigheden wat moeilijker hebben. Wanneer leiders van teams hier goed op in kunnen spelen, kunnen deze kinderen ook gewoon lekker voetballen en hun problemen (even) vergeten.

De club krijgt maar een deel van de opbrengst. De rest gaat naar de teams zelf. Ieder team krijgt  25% van ieder lot dat door een teamlid is verkocht! Dat is € 0,60 per verkocht lot. Wanneer je veel loten verkoopt, kun je vast een mooi potje aanleggen voor het teamfeest aan het eind van het jaar.

Nieuw dit jaar
Dit jaar kunnen de lotenkopers een machtiging afgeven, door hun rekeningnummer en handtekening in te vullen op de lijsten die de kinderen krijgen. Iedere lotkoper krijgt een bedankbriefje met kortingsbonnen. Zo krijg je bijvoorbeeld 25% korting op toegangskaartjes voor Attractiepark Slagharen.

Het bedrag van de loten wordt dan de rekening van de lotenkopers afgeschreven. Het
lotnummer staat bij de omschrijving van de betaling op hun bankafschrift. Het grote voordeel is, dat onze leden maar 1x bij de kopers langs hoeven en dat kopers niet contant hoeven te betalen.

Daarnaast hebben we een webshop. Je kunt hem vinden op http://online.clubactie.nl/VVDOldeVeste54Hier loten kopen kan vanaf zaterdag 15 september. Dit is perfect voor iedereen die Olde Veste een warm hart toedraagt. Ook leden kunnen hier natuurlijk hun loten bestellen.

Knip en plak het adres van de webshop. Zet het op je Facebook pagina of op je Twitter profiel, zodat we maximaal gebruik kunnen maken van het grote netwerk dat we samen hebben.

Doelstelling
Wanneer ieder lid, en dat zijn er ruim 900, minimaal 2 loten (ver)koopt, hebben we een totale opbrengst van minstens € 4.320,00. Daarvan is maar liefst € 1.080 voor de
teams zelf! Dit moeten we toch makkelijk met elkaar kunnen bereiken.

Dankjewel
Namens Olde Veste dank ik je vast hartelijk voor je inzet!

Hetty Hanekamp
Bestuursgroep Evenementen

P.s.
1. Vorig jaar was Thomas de Jong onze GROTE CLUBACTIE KAMPIOEN. Thomas had maar liefst 70 loten verkocht! Ik ben benieuwd wie dit jaar met de eer (en een te goed bod van € 50,00 voor onze fanshop) gaat strijken.

P.s.
2. Mensen die toch liever een papier lot willen, kunnen dat aangeven in het boekje van de verkopers. Bij deze mensen moet je dus wel een 2e keer langs om het lot op te halen en het geld mee te nemen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top