logo Olde Veste
Piet Timmerman als VIP mee met Oranje

Piet Timmerman als VIP mee met Oranje

Nieuwsbericht

Piet Timmerman, vrijwilliger van d’Olde Veste’54 krijgt van sponsor ING een VIP-reis met het Nederlands Elftal. Maandag vertrekt hij samen met het Nederlands Elftal in het vliegtuig naar Boedapest, waar dinsdag de kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije wordt gespeeld.

Henk Zwoferink
 

Henk Zwoferink van ING, sponsor van het Nederlands Elftal en lokaal van d’Olde Veste’54 en zelf als leider actief betrokken bij de club, heeft het bestuur gevraagd een vrijwilliger aan te wijzen voor deze VIP-reis. Hij bestuur koos voor Piet Timmerman, al talloze jaren actief voor de club. ‘Het is altijd moeilijk 1 aan te wijzen tussen al die 300 vrijwilligers. Piet is zijn hele leven lang actief voor de vereniging geweest en heeft wat tegenslagen gekend. Hij verdient het’, aldus voorzitter Jan Broer.


Piet was blij verrast, maar twijfelde. ‘Tussen al die Bobo’s. Ik zag het eerst niet zitten. Maar iedereen in mijn omgeving zegt: dit is een unieke kans en dat is het natuurlijk ook. Dit wordt een geweldige ervaring. Ik heb er ontzettend zin in.’


Maandagmorgen vliegt hij met het Nederlands Elftal mee naar Boedapest. In het vliegtuig zitten sponsoren, nog 8 vrijwilligers van amateurverenigingen, die evenals Piet zijn uitverkoren, Jan Smit, de voorzitter van Heracles, Michael van Praag en Rintje Ritsma. Behalve het bijwonen van de kwalificatiewedstrijd zijn er diverse uitstapjes. Maandagmiddag is er een boottocht over de Donau, ’s avonds wordt de training in het stadion bijgewoond en dinsdag staan er excursies op het programma. Dinsdagavond is de kwalificatiewedstrijd en woensdagmorgen gaat de reis terug naar Schiphol.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top