logo Olde Veste
Jesper Huisman en Robert Struik winnen quiz

Jesper Huisman en Robert Struik winnen quiz

Nieuwsbericht

Zaterdag 6 oktober stond “De Voetbalquiz”op het programma. Onder de bezielende leiding van Quizmaster Paul Brinkman en zijn geluidsman Albert –Jan werd om 19.30 uur afgetrapt. Maar liefst 24 teams hadden zich aangemeld, waaronder maar liefst 6 dames teams (klasse dames!!)

Waar vooraf druk werd gespeculeerd wie de echte kenner was, bleek na de eerste en schriftelijke ronde toch het een en ander moest worden bijgesteld. Na de 1e helft van de halve finales werd “petje op –petje af” gespeeld en ook hier werden de “kenners” en “niet kenners “ snel van elkaar gescheiden. Enkele dames hielden zich ook hier goed staande in al dat mannengeweld.

De winnaar werd uiteindelijk Wijbe Groen en deze ontving van de voorzitter van de supportersclub een leuke prijs.

De tweede helft van de halve finales waren ook super spannend en uiteindelijk bleven er 4 teams over in de final. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Jesper Huisman en Robert Struik.

Deze twee komen niet meer voor d’Olde Veste uit, maar respectievelijk Steenwijkerwold 1 en Steenwijker Boys 1, maar het zijn wel mannen met een Olde Veste-hart en willen deze activiteiten aan de Parallelweg niet missen.

Namens de supportersclub alle deelnemers bedankt voor de enthousiaste wijze waarop zij deze avond een succes maakte. Tot de volgende keer, dan staat het alom bekende KARAOKE op het programma, hou je mail in de gaten en let in de kantine op de flyers.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top