logo Olde Veste
Steenwijker supporters bij meisjes Oranjeteam

Steenwijker supporters bij meisjes Oranjeteam

Nieuwsbericht

Vele Steenwijkers, onder wie Olde Veste-spelers, namen een kijkje bij MSC, waar het Nederlands Elftal meisjes onder 17, de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro speelde. De enige spanning – want het team won met maar liefst 15-0 – onder de Steenwijker supporters was de vraag: speelt Sharon Bruinenberg, vorig jaar speelster van d’Olde Veste’54 C1? Bij aanvang was Sharon wissel. Zou ze nog spelen? Zes wisselspeelssters, waarvan er slechts drie in mochen vallen, liepen aan het begin van de tweede helft warm, maar helaas zat Sharon er niet bij.

Wellicht krijgt ze maandag in Oosterwolde tegen Kazachstan of donderdag in Meppel tegen Oekraïne een kans.

Op de foto Tim Flobbe en Aron Huisman, nu spelers van B1. Zij speelden in de jeugd bij vv Steenwijk samen met Sharon en vorig jaar samen in C1 van d’Olde Veste’54. Gert Flobbe assisteerde nog bij het scorebord. Om de dubbele stand weer te geven plakte hij een papieren 1 er bij.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top