logo Olde Veste
Les in effectiviteit voor d’Olde Veste 2

Les in effectiviteit voor d’Olde Veste 2

Nieuwsbericht

Opstelling

Keeper:                               Tom Holleboom
Achter v.l.n.r.:                  Chiljon v. Dalfsen, Tieme Smook, Mick van de Knokke, Stefan Bruinsma
Midden v.l.n.r.:               Daan Flobbe, Christian de Vries, Bas Holleboom
Voor v.l.n.r.:                     Swen Kruisweg, Bas Flobbe, Rick van Oudheusden
Wissels:                              Wilco Stevens, Ben van Dam, Sjoerd van Rheenen
Afwezig/gebl.:                 Melvin Achter,  Jonathan van Noorloos

Op zaterdag 10 november stond er voor de mannen van Olde Veste 2 om kwart over 12 een wedstrijd op papier tegen de Hoogeveense Zaterdag Voetbal Vereniging, oftewel HZVV. Voor Olde Veste was het de zaak om de stijgende lijn van de afgelopen weken vast te houden.  Olde Veste heeft 3 punten minder ten opzichte van HZVV. Winst is dus noodzakelijk.

Om kwart over 12 werd er door de scheidsrechter gefloten voor het begin van de wedstrijd. Olde Veste begon goed aan de wedstrijd en dit leverde al snel een aantal kansen op. Bovendien werd er ook twee keer gescoord door Olde Veste, maar de grensrechter stak hier ‘een stokje’ voor. De grootste kans in de eerste helft was voor Rick van Oudheusden. Na een fantastische pass van Christian de Vries kopte Rick van Oudheusden de bal tegen de lat. Ook in de rebound wou de bal er niet in.
Geheel tegen de verhoudingen in komt HZVV in de 40ste minuut op 0-1. Een lesje in effectiviteit; 1 kans, 1 goal. Na 45 minuten floot de scheidsrechter voor het einde van de eerste helft en werd de kleedkamer weer opgezocht.

Tijdens de theepauze werd er precies verteld wat er goed of fout ging, alleen kwam het er niet uit. Olde Veste wist precies hoe het moest, alleen waren het alleen de woorden die er waren, geen daden. Want ook de tweede helft was Olde Veste de beter voetbalende ploeg. Iedereen weet, dat wanneer je zelf de goal niet maakt, hij aan de andere kant er in gaat. Dit was ook het geval want HZVV scoorde de 0-2. Prachtig doelpunt maar deze mocht nooit weggeven worden. Waar Olde Veste vaak mee kampt is concentratie verlies, ook bij dit doelpunt gingen er foutjes aan vooraf.

Geluk had Olde Veste ook niet, gezien het allemaal net niet wilde, kegelde onze Rick van Oudheusden nogmaals op de de lat en ook deze mocht er niet in. Omdat Olde Veste het geloof verloor en slordiger werd, kwamen er ook nog kansjes voor de gasten. Al met al was dit een wedstrijd dat we niet hadden hoeven te verliezen.

Gezien de verrassende uitslagen in deze competitie is er nog veel mogelijk.

Volgende week wacht ons CVVB uit, een ploeg dat een ieder verrast in deze competitie. Van onderschatting mag geen sprake zijn, Olde Veste moet hard aan de bak om de punten mee te nemen uit Bedum.

Uw verslaggevers: Daan Flobbe en Bas Holleboom

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top