logo Olde Veste
Olde Veste nu al bekerronde verder

Olde Veste nu al bekerronde verder

Nieuwsbericht

d’Olde Veste (het 1e of het 2e team) is in ieder geval een bekerronde verder. Zelfs zonder de wedstrijd te spelen. Want: het toeval wil dat vanmorgen tijdens de bekerloting het eerste selectieteam tegen het tweede selectieteam tegen elkaar uit komen, op 24 november.

Hoe laat? Het kokertje van het tweede team kwam als eerste uit de glazen bol en speelt dus de ‘thuiswedstrijd’. De reguliere speeltijd van het tweede is 12.15 uur, maar wellicht dat beide teams er uit komen om op de reguliere speeltijd van het eerste, dus 14.30 uur, zullen starten.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top